HABERLER
X

5. Çocuk Dostları Kongresi

Değerli Meslektaşlarımız, Bu yıl 06 - 08 Mart 2017 tarihleri arasında İstanbul’da gerçekleştirmeyi planladığımız 5. Çocuk Dostları Kongresi’ne siz değerli meslektaşlarımızı ... 

Değerli Meslektaşlarımız, Bu yıl 06 - 08 Mart 2017 tarihleri arasında İstanbul’da gerçekleştirmeyi planladığımız 5. Çocuk Dostları Kongresi’ne siz değerli meslektaşlarımızı davet etmekten büyük bir onur, mutluluk ve heyecan duymaktayız.

“1.Çocuk Dostları Kongresi” 2013 yılında Şişli Hamidiye Etfal Eğitim ve Araştırma Hastanesi bünyesinde düzenlenmiş, daha sonraki yıllarda da yoğun katılım ile başarılı bir şekilde yinelenmiştir. Bu kongrelerle İstanbul ili Kamu Hastaneleri bünyesindeki Eğitim ve Araştırma Hastaneleri Çocuk Kliniklerinin birlikteliğinin geliştirilmesi, sağlık çalışanlarının birbiri ile olan bağlarının güçlendirilmesi hedeflenmiştir.

Sağlık Bilimleri Üniversitesi çatısı altında, Çocuk Dostları Derneği bünyesinde Ümraniye Eğitim ve Araştırma Hastanesi ile Okmeydanı Eğitim ve Araştırma Hastanesi birlikteliğinde gerçekleşecek olan kongremizde önceki kongrelerde oluşturulan bilimsel birlikteliğin yaygınlaştırılması ve sürdürülmesi açısından sizlerin değerli destek ve katkıları büyük önem taşımaktadır. Güncel bilgileri paylaşma ve tartışma olanağını bulabileceğimiz kongremizin sizlerin katılımı ve emekleri ile daha da güzelleşeceğine ve anlamlı hale geleceğine inanıyoruz. Hem bilimsel açıdan başarılı ve verimli, hem de sosyal açıdan zengin bir kongreyi birlikte gerçekleştirebilmek temel amacımızdır.

Kongremizde ağırlıklı olarak çocuk sağlığı ve hastalıklarının temel konuları ve sorunları geniş bir yelpazede ele alınacak olup, aile hekimlerine yönelik çocuk sağlığı konuları da yer alacaktır. Konferanslar, paneller ve uydu sempozyumlarının yanı sıra güncel bilgileri paylaşma ve tartışma olanağı sağlayacak kurslar yer alacaktır. Ayrıca, kongremiz çocuk sağlığını ileriye taşıma yolunda birlikte çalıştığımız hemşirelerimize yönelik olarak Pediatri Hemşirelik esasları ve uygulamalarını da kapsayacaktır.

Çocuklarımızı geleceğe ruhsal ve fiziksel yönden daha sağlıklı ulaştırabilmenin en önemli sorumluluklarımızdan biri olduğu bilinciyle, bu kongremizde  “Geleceğin çocukları” teması işlenecektir. Kültür, tarih ve doğal güzellikleri açısından Türkiye’nin ve dünyanın tartışmasız en güzel şehirlerinden biri olan İstanbul’da güncel bilgileri paylaşma ve tartışma olanağını bulabileceğimiz kongremizin sizlerin katılımı ve emekleri ile daha da güzelleşeceğine ve anlamlı hale geleceğine inanıyoruz. “Hep destek tam destek” felsefesinin birbirimizle olan sevgi tabanındaki iletişimi ve saygıyı önceleyen bilimsel gücü daha da ileriye taşıyacağı düşüncesindeyiz. Şimdiden katılımınız ve kongremize vereceğiniz destek ve katkı için teşekkürlerimizi sunuyoruz.

Sevgi ve saygılarımızla, Kongre Düzenleme Komitesi

Ayrıntı için TIKLAYINIZ

03-03-2017

Haber Galerisi