Sosyal Hizmet Konferanslarının Dördüncüsü Yapıldı!..

Üniversitemizin Sağlık Bilimleri Fakültesi Sosyal Hizmet Bölümü tarafından düzenlenen konferansların dördüncüsü 23.02.2017 Perşembe günü saat 13:30’da Kırımlı Aziz İdris Amfisi’nde gerçekleştirildi.

Güngören Belediyesi Sosyal Hizmetler Müdürü Salih Zeki KAPLAN tarafından verilen ve “Belediyelerde Sosyal Hizmet Faaliyetleri: Güngören Belediyesi Örneği” başlığını taşıyan konferansta öncelikle sosyal hizmet çalışanlarının taşıması gereken vasıflar ele alındı. Ardından Sosyal Hizmet faaliyetlerindeki başarılarıyla tanınan Güngören Belediyesinin bu alandaki çalışmaları üzerinden genel anlamda “Belediyeler ve Sosyal Hizmetler” konusuna ışık tutuldu.

Sosyal Hizmet bölümü öğrencilerinin yanı sıra Fizyoterapi bölümü öğrencilerinin de yoğun katılım gösterdiği konferans, Sağlık Kültür ve Spor Daire Başkanımız Mustafa Doğru ve Sosyal Hizmet Bölüm Başkanımız E. Sinan Malkoç’un Salih Zeki Kaplan’a üniversitemizi tanıtan kitabı takdimiyle son buldu.

24-02-2017