TBMM Başkanı Sayın İsmail KAHRAMAN Üniversitemizi Ziyaret Etti

Türkiye Büyük Millet Meclisi (TBMM) Başkanı Sayın İsmail KAHRAMAN, Rektörümüz Prof. Dr. Cevdet Erdöl'ü ziyaret etti.

Rektörlük Makamında gerçekleşen ziyarette Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Sadrettin Pençe , SBÜ Genel Sekreteri Erkan Kılıç ve üniversitemizin yetkilileri de hazır bulundu. TBMM Başkanı Sayın İsmail Kahraman'ın ziyaretinden mutluluk duyduğunu dile getiren Rektörümüz Prof. Dr. Cevdet Erdöl, sağlık alanında dünya standardını yakalayan bilimsel, sosyal, ekonomik, kültürel ve sportif anlamda etkin, dinamik bir üniversite imajı için var gücüyle çalışacaklarının söyledi. Türkiye’nin kalbinde başarılı bir üniversite olma hedefiyle,daima iyiyi arayan bir üniversite hüviyetinde öğrencilerin yenilikçi, dinamik ve en önemlisi de sorgulayan bireyler olmaları adına her türlü desteği vereceklerini sözlerine ekledi. Ziyaretin sonunda günün anısına Rektörümüz Prof. Dr. Cevdet Erdöl, Türkiye Büyük Millet Meclisi Başkanı İsmail Kahraman'a plaket takdim etti.

10-04-2017