Dijital Ortamlara Erişimi Olmayan Öğrencilerin Dikkatine!..

28-05-2020

Sevgili Öğrencilerimiz;

COVİD-19 salgını nedeniyle Üniversitemizde 2019-2020 Eğitim ve Öğretim Yılı Bahar Döneminde final ve bütünleme sınavları ile bu döneme ait diğer sınavların yüz yüze gerçekleştirilme imkanı olmadığından, Üniversitemiz Senatosu tarafından sınavların dijital ortamda (online) yapılmasına karar verilmiştir. Yükseköğretim Kurulu Başkanlığının 22.05.2020 tarihli ve E.31978 sayılı yazısının 5’ inci  maddesi gereği “Dijital ortamlara erişimi olmayan öğrencilere yönelik çözümlerin (alternatif çevrimiçi erişim yollarının kullanılmasına izin verilmesi, öğrencinin bulunduğu yerdeki üniversite birimleri öncelikli olmak üzere Milli Eğitim Bakanlığı ve diğer kamu kurumlarının bilgisayar ve internet erişim olanaklarının değerlendirilmesi vb.) üretilmesi İfade edilmektedir. Bu kapsamda dijital ortamlara erişimi olmayan öğrencilerimizin öncelikli olarak yukarıda isimleri zikredilen kurumların bilgisayar ve internet erişimi olanaklarından faydalanmaları için bu kurumlardan talepte bulunmaları gerekmektedir.

Başarılar dileğiyle…

Sağlık Bilimleri Üniversitesi Rektörlüğü