Sağlık Bilimleri Üniversite Öğrencileri SPORFEST ile Sporla Buluşuyor!..

27-04-2018

Sağlık Bilimleri Üniversitesi olarak İstanbul Mekteb-i Tıbbiyye-i Şahane Külliyesi ve Ankara Gülhane Külliyesi öğrencilerimizin yoğun katılımlarıyla gerçekleştirilecek festivalde öğrencilerimiz 13 branşta (Futbol, Basketbol, Voleybol, Oryantiring, Badminton, Halat Çekme, Masa Tenisi, Kort Tenisi, Satranç, Bilek Güreşi, Tırmanış, Crossfit, Kros ) yarışacaklar. Festival haftası boyunca yapılacak etkinlikler Ankara Gülhane Külliyesi spor alanlarında gerçekleştirilecektir.

Programımız;

27 Nisan 2018 Cuma Günü Saat:16.00'da kortej yürüyüşü ile Gülhane Külliyesi Kapalı Otopark önünden başlayarak, Kapalı Spor Salonun'da sona erecektir. Aikido Gösterisi ve Kültür Bakanlığı Halk Dansları Topluluğu’nun gösterilerinden sonra Futsal Gösteri Maçı ile müsabakalara başlanacaktır.

SporFest2018 4 Mayıs 2018 Cuma günü Ödül Töreni ile sona erecektir.