2019-2020 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI BAHAR DÖNEMİ MAZERET SINAVLARI, FİNAL VE BÜTÜNLEME SINAVLARI HAKKINDA….

13-05-2020

• Ülkemizde ve Dünyada yaşanan COVİD-19 Salgını nedeniyle 2019-2020 Eğitim Öğretim Yılı Bahar Döneminde online yapılan ara sınavlara mazereti sebebiyle katılamayan veya online sınavlara katıldığı halde sistemsel teknik sorunlar nedeniyle sınavını tamamlayamayan öğrenciler 15.05.2020 tarihinden itibaren Öğrenci Bilgi Sistemi (ÖBS)  Öğrenci Sınav Mazeret Başvuru Modülü üzerinden mazeret sınavı başvurularını yapabileceklerdir.

• Üniversitemiz 2019-2020 Eğitim Öğretim Yılı Bahar Döneminde yapılacak final ve bütünleme sınavları ile telafi derslerinin yapılış biçimi ve sınavlarla ilgili akademik takvim çalışmaları devam etmekte olup, sınavlarla ilgili akademik takvim çalışması tamamlandıktan sonra Üniversitemiz web sayfasından duyurulacaktır.

Sağlık Bilimleri Üniversitesi Rektörlüğü