Üniversitemiz Gülhane Öğrenci Yurtlarında (ANKARA) Kalmak İsteyen Öğrencilerin Dikkatine!..

05-09-2018

Üniversitemiz Gülhane Öğrenci Yurtlarında (ANKARA) Kalmak İsteyen Öğrencilerin Dikkatine.

• Sağlık Bilimleri Üniversitesi Gülhane Külliyesinde Erkek ve Kız Öğrenci Yurtları Bulunmaktadır.
  • Öğrenci Yurtlarımız Üniversite Külliyesi İçerisinde Yer Almaktadır ve Üniversitenin Kendi Yurtlarıdır.
  • Yurtlar 3 ve 4 kişilik odalardan oluşmakta olup, Oluşan Talebe Göre Kız ve Erkek Öğrenci Yurtları Belirlenecektir.
  • Yurtlarımızda Daha Önceden Kalan Öğrencilerimizin de Yurt İle İlişikleri Kesildiğinden Aşağıda Yer Alan Linkten “Ön Kayıt Başvurusu” Yapmaları Gerekmektedir.
  • Yeni Kazanan Öğrencilerimizden Gülhane Öğrenci Yurtlarında Kalmak İsteyenler Aşağıda Yer Alan Linkten “Ön Kayıt Başvurusu” Yapabilir.
  • “Ön Kayıt Başvurusu” 09.09.2018 Saat: 23.59’a Kadar Yapılabilir.
  • “Kesin Kayıt Yaptırmaya Hak Kazanan Öğrenciler” ve “Kesin Kayıt İçin Gerekli Belgeler” 14-16 Eylül 2018 Tarihleri Arasında Üniversitemizin İnternet Ana Sayfasında Yayımlanacaktır.

Gülhane Öğrenci Yurtlarına (ANKARA) Başvurmak İçin Tıklayınız...