Ukrayna Y.Ö. Kurumlarından Özel Öğr. Başvurusu Yaparak Yedek Kayıt Hakkı Kazanan Öğrencilerin Dikkatine!..

11-05-2022
2021-2022 Eğitim-Öğretim Yılı Bahar Yarıyılında Üniversitemize yurt dışından (Ukrayna) kurumlar arası özel öğrenci başvurusu yapan adayların başvuruları, Yükseköğretim Kurulu Başkanlığının 28.03.2022 tarihli Yükseköğretim Genel Kurulu kararındaki esaslar çerçevesinde ve “Yükseköğretim Kurumlarında Ön Lisans ve Lisans Düzeyindeki Programlar Arasında Geçiş, Çift Ana Dal, Yan Dal ile Kurumlar Arası Kredi Transferi Yapılması Esaslarına İlişkin Yönetmelik” ile “Sağlık Bilimleri Üniversitesi Özel Öğrenci Yönergesi” hükümlerine göre değerlendirilmiştir.

2021-2022 Eğitim-Öğretim Yılı Bahar Yarıyılında Üniversitemize yurt dışından (Ukrayna) kurumlar arası özel öğrenci işlemleri kapsamında Üniversitemiz akademik birimlerine kayıt hakkı kazanan öğrencilerin kayıt işlemleri 09-10 Mayıs 2022 tarihlerinde tamamlanmış olup boş kalan kontenjanların ilanı 11 Mayıs 2022 tarihinde Üniversitemiz kurumsal internet sayfasından yapılmıştır.

Üniversitemiz akademik birimlerinin boş kalan özel öğrenci kontenjanlarına, 2021-2022 Eğitim-Öğretim Yılı Bahar Yarıyılında Üniversitemize yurt dışından (Ukrayna) kurumlar arası özel öğrenci başvurusu yaparak yedek kayıt hakkı kazanan öğrencilerin kayıt işlemleri 12 Mayıs 2022 Perşembe günü saat 17:00’ye kadar aşağıda belirtilen adreslerde yapılacaktır.

Üniversitemizin İngilizce programlarına (yüzde 30) özel öğrenci olarak kayıt yaptıran öğrenciler için 13 Mayıs 2022 Cuma günü Saat 10.00’da Mekteb-i Tıbbiye-i Şahane (Hamidiye) Külliyesi Selimiye Mah. Tıbbiye Cad. No:38 34668 Üsküdar, İstanbul adresinde bulunan L Blok giriş kat EDZ -21 nolu derslikte yüz yüze İngilizce yeterlik sınavı yapılacaktır.

Özel öğrencilik işlemlerine ilişkin duyurumuzda ilan edildiği üzere posta, faks ve e-posta yoluyla yapılan başvurular işleme alınmamıştır.

2021-2022 Eğitim-Öğretim Yılı Bahar Yarıyılında Üniversitemize yurt dışından (Ukrayna) kurumlar arası özel öğrenci başvurusu yaparak yedek kayıt hakkı kazanan öğrenciler aşağıda belirtilen tarihte kayıt işlemlerini gerçekleştireceklerdir.

Yedek öğrenciler için kayıt tarihi: 12 Mayıs 2022 - Perşembe / Saat: 17: 00’ ye kadar.

Yedek öğrenciler kayıt işlemleri
Mekteb-i Tıbbiye-i Şahane (Hamidiye) Külliyesi için
Öğrenci İşleri Daire Başkanlığında
Selimiye Mah. Tıbbiye Cad. Üsküdar/İSTANBUL

Gülhane Külliyesi (Ankara) için
Kayıt hakkı kazanılan ilgili akademik birim öğrenci işleri biriminde
Emrah Mah. Etlik/Keçiören/ANKARA yapılacaktır.

Boş kontenjanlar için tıklayınız...