Sağlık Bilimleri Üniversitesi Öğretim Elemanı Alımı Nihai Değerlendirme Sonuçları!..

13-01-2021
Üniversitemize öğretim elemanı alımı ile ilgili 15.12.2020 tarihli Resmi Gazetede duyurusu yapılan ilanımızdaki kadrolar için Nihai Değerlendirme Sonuçları :

SIRA NOBİRİMUNVANANABİLİM DALI / PROGRAM
1Gülhane Tıp FakültesiAraştırma GörevlisiTıp Tarihi ve Deontoloji
2Hamidiye Sağlık Hizmetleri ve MYOÖğretim Görevlisi (Ders Verecek)Biyomedikal Cihaz Teknolojisi
3Hamidiye Sağlık Hizmetleri ve MYOÖğretim Görevlisi (Ders Verecek)Evde Hasta Bakımı
4Hamidiye Tıp FakültesiAraştırma GörevlisiBiyoistatistik ve Tıbbi Bilişim
5Hamidiye Yaşam Bilimleri FakültesiAraştırma GörevlisiEgzersiz ve Spor Bilimleri
6Hamidiye Yaşam Bilimleri FakültesiAraştırma Görevlisi (Öncelikli Alan)Psikoloji(401 Sıra Nolu İlan)
7Hamidiye Yaşam Bilimleri FakültesiAraştırma Görevlisi (Öncelikli Alan)Psikoloji(402 Sıra Nolu İlan)
8RektörlükÖğretim Görevlisi (Uygulamalı Birim)UDEK(403 Sıra Nolu İlan)
9RektörlükÖğretim Görevlisi (Uygulamalı Birim)YÖS Birim(404 Sıra Nolu İlan)
10RektörlükÖğretim Görevlisi (Ders Verecek)Türk Dili Bölümü(405 Sıra Nolu İlan)
11RektörlükÖğretim Görevlisi (Ders Verecek)Türk Dili Bölümü(406 Sıra Nolu İlan)
12RektörlükÖğretim Görevlisi (Ders Verecek)Yabancı Diller

NOT: Ataması Yapılacak ASIL adayların aşağıda belirtilen belgeleri eksiksiz olarak tamamlayarak İlgili Birimlere 22.01.2021 tarihi mesai bitimine kadar şahsen başvurması gerekmektedir.

Ataması Yapılacak adaylardan İstenilen belgeler:

1- Dilekçe (Ek-1)

2- Personel Bilgi Formu (Ek-2)

3- Mal Bildirim Beyannamesi Formu (Ek-3) (Tek Sayfada Arkalı Önlü Olacak Şekilde)

4- Aile Durum Belgesi (Ek-4 )

5- Aile Yardım Belgesi (Ek-5 )

6- Devlet Memurları Etik Sözleşmesi (Ek-6 )

7- İkametgâh İlmühaberi (E-Devlet)

8- Aile Nüfus Kayıt Örneği (E-Devlet)

9- 2 Adet Fotoğraf

10- İlk Defa Atanacaklar için Lisede Hazırlık Okumuş İseler Okul Müdürlüğünde Alınmış Belge

11- Halen Herhangi Bir Kamu Kurumunda Çalışanlar veya Çalışmış Olanlar İçin Hizmet Belgesi (Hitap Belgesi)