Sağlık Bilimleri Üniversitesi Gülhane Sağlık Bilimleri Fakültesi İlmi Hüviyet Tespiti Sınavı'na Girmeye Hak Kazanan Adaylar Listesi

24-10-2019 - 15-11-2019

Sınav hakkı kazanan adayların Sağlık Bilimleri Üniversitesi Döner Sermaye İşletme Müdürlüğü’ne ait Vakıflar Bankası Ankara Etlik Şubesi İBAN NO: TR84 0001 5001 5800 7305 5502 29 numaralı hesaba 650 TL yatırarak dekontu gsbf@sbu.edu.tr adresine 01.11.2019 tarihi mesai saati bitimine kadar e-mail göndermeleri gerekmektedir.

NOT: Dekontların üzerinde adayların adı, T.C Kimlik No ve Sağlık Bilimleri İlmi Hüviyet Sınavının ve Sınav Alanının açıklaması yazılmış olmalıdır. Dekontu göndermeyen adaylar sınava alınmayacaktır.

Örnek:

Adı Soyadı:

T.C Kimlik No:

Sınav:  Sağlık Bilimleri İlmi Hüviyet sınavı (Sınav Alanı)

2019 yılı içerisinde Afyonkarahisar Sağlık Bilimleri Üniversitesi ve Necmettin Erbakan Üniversitesi tarafından Ergoterapi ve Fizyoterapi ve Rehabilitasyon alanında yapılan İlmi Hüviyet Tespiti sınavına girmiş adaylar Üniversitemizde yapılacak sınava giremeyeceklerdir. Sınava girip başarılı olsa dahi sınavı (Yükseköğretim Kurulu tarafından) sınavları geçersiz sayılacaktır.

Aday Listesi