Sağlık Bilimleri Üniversitesi Gülhane Sağlık Bilimleri Fakültesi İlmi Hüviyet Tespiti Sınavı'na Girmeye Hak Kazanan Adaylar Listesi Yayınlandı

12-10-2020 - 15-11-2021

Sınav hakkı kazanan adayların Sağlık Bilimleri Üniversitesi Döner Sermaye İşletme Müdürlüğü’ne ait Vakıflar Bankası Ankara Etlik Şubesi İBAN NO: TR84 0001 5001 5800 7305 5502 29 numaralı hesaba 750 TL yatırarak dekontu gsbf@sbu.edu.tr adresine 26.10.2020 tarihi mesai saati bitimine kadar e-mail göndermeleri gerekmektedir.

NOT: Dekontların üzerinde adayların adı, T.C Kimlik No ve Sağlık Bilimleri İlmi Hüviyet Sınavının ve Sınav Alanının açıklaması yazılmış olmalıdır. Dekontu göndermeyen adaylar sınava alınmayacaktır.

Örnek:

Adı Soyadı:

T.C Kimlik No:

Sınav:  Sağlık Bilimleri İlmi Hüviyet Tespit Sınavı (Sınav Alanı)

Yükseköğretim Kurulunca haklarında sınav kararı çıkmayan adaylar ile ilgili yıl (01.01.2020-31.12.2020 tarihleri arasında) başka bir üniversitenin yaptığı İlmi Hüviyet Tespitine giren adayların sınavı geçersiz sayılacaktır.

COVID-19 tedbirleri kapsamında adayların dekont ile birlikte HES kodunu da gönderecekleri e-mailde belirtmeleri gerekmektedir. Sınav uygulama alanı düzenlemesi yapılırken COVİD-19 riskli taşıyan adaylar için farklı bir salon planlanacağından gerekli hassasiyetin gösterilmesi gerekmektedir.

İlmi Hüviyet Tespiti Sınavı'na Girmeye Hak Kazanan Adaylar Listesi için tıklayınız.