İngilizce Muafiyet Sınavına Girecek Öğrencilerin Dikkatine!..

20-09-2022

Ortak Zorunlu İngilizce Muafiyet Sınavı’na (Türkçe Programların 1. Sınıf Öğrencileri İçin) Girecek Öğrencilerimiz: İngilizce muafiyet sınavı yüz yüze 30 Eylül 2022 Cuma günü saat 10’da yapılacaktır. Bu sınav Türkçe programlarda okuyan 1. sınıf öğrencileri içindir. İngilizce 1 ve İngilizce 2 derslerinden (en az 60 notla 1. Ve 2. dönem) muaf olma sınavıdır. Sınav yeri öğrencilerin kayıtlı oldukları fakülte/yüksekokul öğrenci işlerinden duyurulacaktır. Sınava girmek zorunlu değildir. Sınava girecek öğrencilerin ise 29 Eylül 2022 mesai bitimine kadar kendi bölüm başkanlıkları / kendi birimlerinin öğrenci işlerine bilgi vereceklerdir. Sınav dersliklerine en az 20 dakika önce resmi bir kimlikle gelinmelidir. İngilizce muafiyet sınavı için gerekli tüm bilgiler öğrencilerin kayıtlı birimlerinden/öğrenci işlerinden öğrenilebilir.