2021-2022 Hamidiye Yaşam Bilimleri Fakültesi Egzersiz ve Spor Bilimleri Bölümü Özel Yetenek Sınavı Sonuçları!..

08-09-2021

2021-2022 Hamidiye Yaşam Bilimleri Fakültesi Egzersiz ve Spor Bilimleri Bölümü Özel Yetenek Sınavı Sonuçları için tıklayınız...

KAZANAN ÖĞRENCİLERİN DİKKATİNE!
Özel Yetenek Sınavını kazanan öğrencilerin kılavuzun 'KESİN KAYIT İŞLEMLERİ 'bölümünde yazan evraklar ile 13-17 Eylül 2021 tarihleri arasında Üniversitemiz Hamidiye Külliyesi Öğrenci İşleri Daire Başkanlığı ilgili birimine şahsen başvurarak kayıtlarını yaptırmaları gerekmektedir.

YEDEK LİSTEDEKİ ADAY ÖĞRENCİLERİN DİKKATİNE!
Asıl aday kontenjanlarının dolmaması durumunda, Tüm Yedek Adaylar kendileri için belirtilen başvuru tarihlerinde (20-22 Eylül 2021) sıra gelmesini beklemeksizin Hamidiye Yaşam Bilimleri Fakültesi Dekanlığına şahsen başvurmak zorundadır.(2021/2022 Özel Yetenek Sınavı Kılavuzu Sınav Değerlendirmesi ve Yerleştirme Esasları'na bakınız.)