2019-2020 Eğitim Öğretim Yılında Boş Kontenjanlara Yerleşen Yurt Dışından veya Yabancı Uyruklu Öğrencilerimizin Dikkatine!..

16-10-2019

Uluslararası programların boş kontenjanlarına yerleşen öğrencilerimiz;

a) Hamidiye Yerleşkesindeki öğrencilerimiz;

21.10.2019 Pazartesi saat 14.30’daİngilizce Yeterlik Sınavına girecek olanlar Yabancı Diller Bölüm Başkanlığına gelip sınava giriş için kayıt yaptıracaklardır. Sınav, Hamidiye Yerleşkemizde bulunan I Blok’ta SBÜ-TÖMER dersliklerinde yapılacaktır.

b) Gülhane Külliyesinde bulunan akademik birimlerde uluslararası program olmadığından İngilizce Yeterlik Sınavı yapılmayacaktır.

Türkçe Programlarınboş kontenjanlarına yerleşen öğrencilerimizden;

a) Hamidiye Yerleşkesindeki öğrencilerimiz;

21.10.2019 Pazartesi saat 10.00’da Türkçe Yeterlik Sınavına girecek olanlar Öğrenci İşleri Daire Başkanlığına gelip sınava giriş için kayıt yaptıracaklardır. Sınav, Hamidiye Yerleşkemizde bulunan I Blok’ta SBÜ-TÖMER dersliklerinde yapılacaktır.

b) Gülhane Yerleşkesindeki öğrencilerimiz;

21.10.2019 Pazartesi saat 10.00’da Türkçe Yeterlik Sınavına girecek olanlar Gülhane Tıp Fakültesi Sekreterliğine gelip sınava giriş için kayıt yaptıracaklardır. Sınav, Gülhane Tıp Fakültesi Dekanlık Binası, Zorunlu Dersler Bölümü, 3. Kat, 4 No’lu derslikte yapılacaktır.

İngilizce Yeterlik Sınavına girmeyenler ve sınavda başarısız olanlar hazırlık programına devam edeceklerdir. Hazırlık sınıf listeleri ve derslikleri üniversitemizin web sayfasından duyurulacaktır.