HABERLER
X

Üniversitemizin Deprem Bölgesine Yardımları Devam Ediyor

Ülkemizde merkez üssü Kahramanmaraş’ın Pazarcık ilçesinde 7,7, Elbistan ilçesinde ise 7,6 büyüklüğünde meydana gelen ve büyük bir yıkıma yol açan deprem felaketinin ardından Sağlık Bilimleri Üniversitesi ailesi olarak başlattığımız yardım kampanyasında toplanan 1000.000 TL’lik nakdi yardım, AFAD’ın deprem ile ilgili yardım hesabına aktarıldı. 

Depremin ilk gününden itibaren deprem bölgesinde aktif bir rol üstlenen üniversitemiz başlattığı yardım kampanyasıyla asrın felaketinin doğurduğu yaraları sarmaya devam ediyor.

Akademik ve idari mesai arkadaşlarımızın nakdi bağışlarıyla toplanan 1000.000 TL’lik tutar, AFAD’a aktarıldı.

Üniversitemizin depremin ilk gününden itibaren gösterdiği hassasiyeti dile getiren Rektörümüz Prof. Dr. Cevdet Erdöl tüm SBÜ ailesine gayretlerinden dolayı teşekkürlerini iletti.

Depremin açtığı yaraları sarmak adına Sağlık Bilimleri Üniversitesi olarak çalışmaların hız kesmeden devam edeceğini ifade eden Rektörümüz Prof. Dr. Cevdet Erdöl, “Akademik ve idari mesai arkadaşlarımızın bağışlarıyla toplanan bir milyon liralık nakdî yardımı AFAD’a bağışlayarak Sağlık Bilimleri Üniversitesi ailesinin milleti adına attığı bir adımı daha sizinle paylaşmaktan buruk da olsa onur duyarım…” ifadelerini kullandı.

 

23-02-2023