HABERLER
X

Öğrencilerimizin Hazırladığı 41 Araştırma Projesine TÜBİTAK’tan Destek

TÜBİTAK Bilim İnsanı Destek Programları Başkanlığı tarafından yürütülen "2209 A-B Üniversite Araştırma Projeleri Destekleme Programı" 2022/1 dönemi kapsamında yapılan başvuruların destek sonuçları açıklandı. 

Sağlık Bilimleri Üniversitesi öğrencilerinin hazırladığı toplam 41 araştırma projesi, Türkiye Bilimsel ve Teknolojik Araştırma Kurumu (TÜBİTAK) tarafından desteklenmeye değer bulundu.

Sağlık Bilimleri Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Cevdet Erdöl konuyla alakalı yaptığı açıklamada, ““Üretken akademik anlayışın geçmişten geleceğe iliklenen köprüsü Sağlık Bilimleri Üniversitesi taze bir soluk olarak eğitim hayatına yeni başlamış olmasına rağmen ülkemizde ve dünyada köklü üniversitelerle yarışır hale gelmiştir” ifadelerini kullandı.

Rektör Erdöl şunları kaydetti;

“Öğrencilerimizin bu başarısı geçmişiyle geleceğe yürüyen büyük bir birikimin ürünüdür. Bu başarı aynı zamanda aile ruhu ile birbirine kenetlenmiş asil ve azimli kadromuzun başarısıdır. Tüm kadrolarıyla ilim ve bilim yolunda hadimiyete adanmış üniversitemizin elde ettiği başarılardan onur ve gurur duymaktayım. Emeği geçen herkese teşekkür ediyorum. Daimiyet ve kaimiyet ile çalışmalarımız ve başarılarımız devam edecektir."

29-11-2022