HABERLER
X

Sağlık Bilimleri Üniversitesi’nde “İlk Ders” Heyecanı

Sağlık Bilimleri Üniversitesi’nde "İlk Ders" etkinlikleri 26 Ekim 2022 Pazartesi günü 1. Sınıf dersliklerinde gerçekleştirildi. 

Mekteb-i Tıbbiyye-i Şahane ve Gülhane Külliyesi’nde düzenlenen etkinliklere Sağlık Bilimleri Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Cevdet Erdöl, Rektör Yardımcıları Prof. Dr. Yunus Karakoç, Prof. Dr. Kemalettin Aydın, Prof. Dr. Mustafa Gerek, Prof. Dr. Murat Elevli, Genel Sekreter Dr. Öner Güner, Dekanlar, akademik ve idari personel ile öğrenciler katıldı.

Birinci sınıf dersliklerini gezen Rektörümüz Prof. Dr. Cevdet Erdöl öğrencilere seslendi.

Öğrencileri nitelikli bir eğitimle donatarak mesleki hayata hazırlamayı hedeflediklerini dile getiren Rektör Erdöl, yeni eğitim döneminde başarılar diledi.

Öğrencilere “Çok çalışın, biri batı biri doğu lisanı olmak üzere en az iki lisan öğrenin ve insanları, hayvanları, doğayı… sevin” tavsiyesinde bulunan Rektör Erdöl, “Bu sıralar, yollarınızı gözleyen hastalarımızın ve hastanelerimizin umutlarına açılan kapılardır. Kendi hayallerinizden ve bekleyenlerinizin umutlarında vazgeçmeyin. Mesleki ve insani etik çizgilerden ayrılmadan yürüyeceğiniz bu yolda sizlere kolaylıklar diliyorum. Yarınlarımızın şifası ellerinizde…” ifadelerini kullandı.

İlk ders törenleri toplu fotoğraf çekimlerinin ardından sona erdi.

26-09-2022

Haber Galerisi