HABERLER
X

SBÜ Ailesi Bayramlaşma Töreninde Buluştu!

Sağlık Bilimleri Üniversitesi ailesi Kurban Bayramı dolayısıyla 08 Ağustos Perşembe günü Gülhane ve Mekteb-i Tıbbiyye-i Şahane Külliyelerinde düzenlenen bayramlaşma töreninde bir araya geldi. 

Bayramlaşma törenlerine, Sağlık Bilimleri Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Cevdet Erdöl, Rektör Yardımcıları Prof. Dr. Mustafa Gerek, Prof. Dr. Kemalettin Aydın, Prof. Dr. Murat Elevli, Prof. Dr. Yunus Karakoç ile çok sayıda akademik ve idari personel katıldı.
Sağlık Bilimleri Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Cevdet Erdöl, bayramların bir araya gelinmesi için bir fırsat olduğunu belirterek, “Birlik ve beraberliğin toplumsal bir mutluluğa dönüştüğü, dostlukların pekiştiği ve paylaşılan acıların hafiflediği en özel zamanlardan biri olan Kurban Bayramı’nın, insanlığın huzur, barış ve esenliğine vesile olmasını diler, bayramınızı en içten dileklerimle kutlarım. Bayramı İstanbul dışında geçirecek arkadaşlarımızdan özellikle rica ediyorum. Lütfen çok dikkatli ve yavaş gidin ve dönün. Sizi bekleyenleri ve bizi üzmeyin” dedi.
Konuşmanın ardından Sağlık Bilimleri Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Cevdet Erdöl ve Rektör Yardımcıları, bayramlaşma törenine katılan akademik ve idari personelle tokalaşarak bayramlarını kutladı.

08-08-2019